Home Dutch Ebooks • 1984 (Dutch Edition) - download pdf or read online

1984 (Dutch Edition) - download pdf or read online

By George Orwell,Tinke Davids

ISBN-10: 9029532769

ISBN-13: 9789029532761

Nieuwspraak, great Brother, het vocabulaire uit 1984 is in onze taal opgenomen en een eigen leven gaan leiden. De roman van George Orwell uit 1949 over de strijd van Winston Smith, ambtenaar op het ministerie van Waarheid, tegen de alles doordringende Partij, en zijn gedoemde liefde voor Julia heeft niets van zijn literarie zeggingskracht verloren.

In Orwells steeds weer herdrukte anti-utopie verkeert de wereld in de wurggreep van een systeem dat is gegrondvest op de verbreiding van angst, haat en wreedheid, en dat iedere vorm van persoonlijke vrijheid en indiviualiteit uitsluit. 1984 is onverminderd geldig als benauwend nauwkeurig blauwdruk van elk dictatoriaal regime.

Show description

Read or Download 1984 (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

New PDF release: Spreken met impact (Intermediair) (Dutch Edition)

Handboek voor effectieve (non-)verbale beïnvloeding Communicatie is een van de belangrijkste aspecten van je werk. Je boodschap helder overbrengen is vaak niet makkelijk en luistert erg nauw. Goede communicatie vereist inzicht in jezelf en in de ander. wish hoe bereik je nu wat je wil? Hoe komt het dat je bij de ene collega in slaapt valt en bij de ander aan zijn lippen hangt?

Download PDF by Michael Grant,Maria Postema: Honger (Gone) (Dutch Edition)

Lekker lezen met de PrismaDyslexie-serie! Dit book uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Read e-book online Allerzielen (Dutch Edition) PDF

Arthur Daane heeft bij een vliegtuigongeluk zijn vrouw en zoon verloren en trekt met zijn filmcamera over de wereld, geobsedeerd als hij is door afscheid en verdwijnen, op zoek naar anonimiteit. In Berlijn, bij uitstek een stad die door de historie is bepaald, voelt hij zich opgenomen door nieuwe vrienden.

Download PDF by Kevin Sands,Maria Postema: De sleutel van Sleedoorn (Dutch Edition)

Een historisch jeugdboek vol spannende puzzels, ingewikkelde codes en een vleugje magie: De sleutel van SleedoornKrachtige brouwsels en een mysterieuze sekteLonden, 1665. De 14-jarige Christopher is in de leer bij meester-apotheker Sleedoorn, die hem leert codes te ontcijferen, puzzels op te lossen en met simpele ingrediënten krachtige brouwsels te maken.

Additional resources for 1984 (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

1984 (Dutch Edition) by George Orwell,Tinke Davids


by Paul
4.2

Rated 4.44 of 5 – based on 17 votes

Author:admin