Home Dutch Ebooks • New PDF release: Aan de overkant (Dutch Edition)

New PDF release: Aan de overkant (Dutch Edition)

By Rachel Hore,Fanneke Cnossen

ISBN-10: 9022568741

ISBN-13: 9789022568743

Op een koude dag in 1948 komt de negentienjarige Isabel Barber aan in haar tantes huis in Earl s court docket. Ze vindt een baan bij een uitgeverij, maar als ze met een van haar auteurs, de jonge Hugh Morton, niet alleen een professionele maar ook een passionele relatie krijgt, dreigen haar toekomstplannen én haar leven in gevaar te ­komen.Zestig jaar later krijgt Emily, een jonge redacteur, de opdracht een biografie over de bekende schrijver Hugh Morton af te ronden. ­Tijdens het onderzoek voor dit boek stuit Emily op de geheime ­geschiedenis van Isabel, die vreemde gelijkenissen vertoont met ­Emily s eigen omstandigheden en die Mortons weduwe Jacqueline liever verborgen wil houden... 

Show description

Read or Download Aan de overkant (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download PDF by Remco Claassen: Spreken met impact (Intermediair) (Dutch Edition)

Handboek voor effectieve (non-)verbale beïnvloeding Communicatie is een van de belangrijkste aspecten van je werk. Je boodschap helder overbrengen is vaak niet makkelijk en luistert erg nauw. Goede communicatie vereist inzicht in jezelf en in de ander. wish hoe bereik je nu wat je wil? Hoe komt het dat je bij de ene collega in slaapt valt en bij de ander aan zijn lippen hangt?

Download e-book for kindle: Honger (Gone) (Dutch Edition) by Michael Grant,Maria Postema

Lekker lezen met de PrismaDyslexie-serie! Dit e-book uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Cees Nooteboom's Allerzielen (Dutch Edition) PDF

Arthur Daane heeft bij een vliegtuigongeluk zijn vrouw en zoon verloren en trekt met zijn filmcamera over de wereld, geobsedeerd als hij is door afscheid en verdwijnen, op zoek naar anonimiteit. In Berlijn, bij uitstek een stad die door de historie is bepaald, voelt hij zich opgenomen door nieuwe vrienden.

De sleutel van Sleedoorn (Dutch Edition) by Kevin Sands,Maria Postema PDF

Een historisch jeugdboek vol spannende puzzels, ingewikkelde codes en een vleugje magie: De sleutel van SleedoornKrachtige brouwsels en een mysterieuze sekteLonden, 1665. De 14-jarige Christopher is in de leer bij meester-apotheker Sleedoorn, die hem leert codes te ontcijferen, puzzels op te lossen en met simpele ingrediënten krachtige brouwsels te maken.

Extra info for Aan de overkant (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Aan de overkant (Dutch Edition) by Rachel Hore,Fanneke Cnossen


by William
4.5

Rated 4.99 of 5 – based on 17 votes

Author:admin